Mijn gewaagde ADA-prijsvoorspelling: de Cardano-laag zou binnen kunnen zijn

Mijn gewaagde ADA-prijsvoorspelling: de Cardano-laag zou binnen kunnen zijn

De ADA-prijs stuitert van een groot ondersteuningsgebied. Als de geschiedenis iets te bieden heeft, staat Cardano misschien op het punt om hoger te scheuren.

 

Cardano (ADA) vindt sterke steun op het psychologische niveau van $ 1.000. Na gisteren een dollar te hebben verdiend, is ADA hoger teruggedraaid en 11% toegevoegd tot $ 1.1120. Verder zijn er tekenen dat Cardano een stuk hoger kan.

 

Juli was zwaar voor cryptocurrency-investeerders. De prijzen hadden goed gepresteerd in de buurt van de Amerikaanse onafhankelijkheidsdag op 4 juli. Cardano was in de twee weken na het dieptepunt van 22 juni $ 0,989 gestegen met 50%. Na de partijen van de 4e kreeg de cryptomarkt echter een langdurige kater en zakte ADA met meer dan 30% naar het laagste punt van 1.073 van gisteren. Dogecoin koers bekijken is gestegen.

 

 

De daling is ongetwijfeld te wijten aan de omkering van Bitcoin van $ 36.400, met als hoogtepunt dat de marktleider gisteren de $ 30.000 verloor.

 

De afgelopen dagen begin ik echter te geloven dat de negativiteit die de markt overspoelt misschien onterecht is. Vanmorgen heeft BTC de belangrijke drempel van $30k hersteld en werkt het naar de $31.000 toe. En als dit zo doorgaat, zal het de rest van de markt omhoog trekken.

 

Cardano prijsvoorspelling

Kijkend naar de dagelijkse grafiek, is één ding duidelijk. Cardano bevindt zich op een belangrijk ondersteuningsniveau. Een trendlijn van februari zit net onder de prijs van $ 1,0027.

 

De vorige vier aanrakingen van deze steun leidden tot aanzienlijke rally’s. De ADA-prijs stuiterde gemiddeld 108% na een test van deze ondersteuning. Daarom zal ik de komende twee dagen goed op de prijsactie letten.

 

“De geschiedenis herhaalt zich niet, maar het rijmt vaak” – Mark Twain. In het verleden behaalde resultaten zijn natuurlijk geen indicatie voor toekomstige resultaten. Maar gezien het belang van deze steun, denk ik dat er een rally nadert. Op maandag zakte Cardano echter onder het 200-daags voortschrijdend gemiddelde op $1,1510. Bovendien versterkte de daling van gisteren de ineenstorting. Ethereum koers bekijken is mogelijk online.

 

Prijs ondersteuning

Hoewel, de prijs blijft de ondersteunende trendlijn respecteren en kan binnenkort de 200 DMA terugwinnen. En als dat gebeurt, staan ​​we misschien voor een positieve verrassing.

 

Een ander teken dat de prijs kan stijgen, is de Relative Strength Index (RSI), die hoger is geworden sinds de oververkochte 28,60-waarde van gisteren en nu naar de hemel wijst.

 

Een slot boven de 200 DMA zou de koers op koers zetten naar het hoogste punt van de onafhankelijkheidsdag op $1,4980. Daarom willen kopers mogelijk posities openen boven $ 1.1510 en stoppen onder $ 1.0000 voor een aantrekkelijke risico- versus beloningshandel. Bovendien, als het herstel van Bitcoin doorgaat, kan Cardano meer dan $ 1.5000 bedragen, waardoor de handel nog aantrekkelijker wordt.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top
RSS
Follow by Email